Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Kandidater til Årets Styreleder Pris, 3 trainees gjennomgår nesten 200 bedrifter for å finne kandidater som matcher med kriteriene. 2009-03-23

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Konserntrainee Jan Ingebrigtsen, Sparebank 1 Livsforsikring

Jan N P Ingebrigtsen er utdannet Master of Science in Business med spesialisering i økonomistyring (Management Control) og har også en Bachelor Bedriftsøkonomi og logistikk ved Universitet i Tromsø, NFH. Under studiene har han påtatt seg ansvar som leder og medlem i forskjellige organisasjoner innenfor studentpolitikk og organer innefor høgskolen.
Har også tatt ekstra fag i Prosjektadministrasjon og Styrearbeid - styrets rolle og funksjon ved BI og Handelshøgskolen i Bodø.
Begynte ved endt utdannelse (høsten 2007) som konserntrainee i SpareBank 1 Gruppen AS. Har jobbet med prosjekter innenfor effektivisering og koordinering av skadeinnkjøp, CRM, kvalitetssikring av spareprodukter etc.

Konserntrainee Siri Marie Hagen, Posten Norge AS 

Siri Marie Hagen er utdannet siviløkonom fra BI, med spesialisering i logistikk og har en master i Supply Chain Management fra Copenhagen Business School (CBS). Under studiene har hun bl.a. jobbet i supply chain avdelingen til Nestlé i København og som forskningsassistent på CBS hvor hun utførte ulike innkjøpsanalyser i SPSS. Siri ble uteksaminert våren 2007. I september 2007 startet hun opp som trainee i Posten. I traineeperioden har hun bl.a. jobbet som prosjektleder for implementering av et nytt IT system, utvikling av konsernstrategi og implementering av lean. Hun er også leder for styringsgruppen i traineenettverket.

Trainee Alexander Rein - PricewaterhouseCoopers

Er utdannet siviløkonom fra BI, med en major i Samfunnsøkonomi og minor i Finans. De siste to årene hadde han en engasjementsstilling i avdelingen finansiell stabilitet i Norges Bank ved siden av studiene. Her jobbet han blant annet med å opprette en nøkkeltallsdatabase over børsnoterte foretak, samt at han skrev sin masteroppgave sammen med Norges Bank. Ble uteeksaminert fra BI våren 2008. I august 2008 startet han opp som trainee i PwC. Frem til nå i traineeperioden har han hatt hovedfokus på arbeid innenfor revisjonsområdet, og er nå for øyeblikket i gang med  årsoppgjøret. Tiden fremover og den resterende tiden av traineeperioden vil han være med på prosjekter innenfor andre av PwC`s tjenesteområder.

Etter at kandidatene er funnet, går de til evaluering i en jury som velger først 3 finalister. Styremedlemmene i disse bedriftene får tilsendt et skjema og deretter avgjøres vinneren i et siste møte. Gunnar Eckbo er juryleder post@styreinfo.no