FOR 9. GANG
FOR 9. GANG

Jury 2018/19

Ved kåringen av Årets Styreleder siden år 2000 har juryene søkt etter kvinnelige styreledere i Norden, men det har vært få kandidater. Kun 3 av 16 vinnere har vært kvinner.
Ideen kom derfor opp at vi skulle kåre de beste kvinnelige styreleder kandidatene ved prisen Womens Board Award.
Hensikten med prisen var å fremheve kompetente og profesjonelle kvinnelige styreleder talenter for å gjøre valgprosessen best mulig for valgkomiteene og eierne. Prisen har vært utdelt i 8 år.
Juryen vil vurdere kandidatene utfra kriterier som erfaring fra ledergrupper og antall år som styremedlem i store bedrifter over 500 mill kr i omsetning. Et Search firma vil intervjue de 3 nominerte for å finne om de har et brennende ønske om å bli styreleder i en stor bedrift, har tid og kapasitet innen 6-24 mnd og ønsker å holde foredrag i styrefora.
Sammensetningen av juryen består av 2 grupper: Faggruppen og Hovedpartner gruppen som har forslagsrett men ikke stemmerett.

Jury
Hovedpartnere:
Harald Hjertø, Managing Partner Mercuri Urval

Nicolai Skridshol, Partner Advokatfirmaet SANDS

Fagjury under bearbeiding                                                                                          
Berit Svendsen, ex CEO Telenor Norge og Skandinavia, styremedlem DNB, prisvinner 2018.
Dag Opedal, styreleder Vita as, Pm Retail as, Viking Footwear as, Byggimpuls as, medlem Odin Forvaltning as, Nammo as, Bertel O Steen Holding as, O Kavli og Knut Kavlis Allmennyttige Fond
Gunnar Eckbo, CEO, styreanalytiker, founder, Styreinformasjon as

Mercuri Urval ved Harald Hjertø og Bjørn Mikkel Godsveen kartlegger kandidater sammen med jury og Partnere og evaluerer de 3 nominerte som juryen velger. 

 

 

 

Tips en venn Skriv ut

Partnere for Womens board award

Kom i kontakt med oss

Vi er synlige på sosiale medier. Ta kontakt med oss i dag.