Historisk arkiv

Årets nordiske styreleder

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Fornyings- og administrasjonsdepartementet

Styreleder i Posten, Arvid Moss, kunne i forrige uke motta prisen ”Årets styreleder i Norden 2008” av fornyings- og administrasjonsminister Heidi Grande Røys.

Fornyingsminister Heidi Grande Røys sammen med prisvinneren Arvid Moss som er styreleder i Posten. Foto: Birger Morken/PostenStyreleder i Posten, Arvid Moss, kunne i forrige uke motta prisen ”Årets styreleder i Norden 2008” av fornyings- og administrasjonsminister Heidi Grande Røys.

- At prisen går til en styreleder i et selskap som er eid av oss alle, er flott og viser at man tar kompetanseoppbygging på alvor innen et viktig samfunnsområde, sa Grande Røys under overrekkelsen.

Statsråden, som også er nordisk samarbeidsminister, var klar på det nordiske perspektivet:
- I min rolle er det viktig å framheve områder der våre nordiske samfunn kan tilby hverandre økt forståelse, kompetanse og muligheter for vekst, sa hun.

Prisvinneren er siviløkonom fra NHH og leder av Hydros Corporate Strategy and Business Development. Han har vært 17 år ved Hydro Aluminium og har tidligere vært statssekretær og stabssjef ved Statsministerens kontor.

Det har vært 26 jurymedlemmer i sving for å plukke ut en kandidat fra hvert nordiske land. Bak prisen står selskapet Styreinformasjon med Gunnar Eckbo som leder.